Voorgerechten – Starters – Entrées:
* Carpaccio van rund, eendenleverpastei, truffel en rozenbottel
Carpaccio de boeuf, terrine de foie de canard, églantier et truffe
Carpaccio of beef, duckliverpâté, truffle and rosehip
22 euro
* Tartaar van tonijn, wasabi vinaigrette en waterkerspesto
Tartare of tuna, wasabi vinaigrette and watercress pesto
Tartare de thon, vinaigrette au wasabi, pesto de cresson
22 euro
* Aubergines, Italiaanse ham, tomaat en basilicum
Eggplant, Italian ham, tomatoes and basil
Aubergines, jambon italien, tomates et basilique
20 euro
* Stoofpotje van kreeft, mosselen en garnalen met kerrie en malt whisky
Lobster, shrimps and mussels with curry and malt whisky
Homard, moules et crevettes au curry et malt whisky
24 euro
Hoofdgerechten – Main courses – Plats
*’Vis van de dag’
‘Poisson du jour’
‘Fish of the day’
* Vol-au-vent met kalfszwezerik
Vol-au-vent with sweetbread
Vol-au-vent au ris de veau
35 euro
*Schorsvel OF Ierse filet pur met sla en frietjes, peper- of mosterdsaus
Onglet de boeuf OU filet pur de boeuf d’Irlande, salade, frites, sauce au poivre ou moutarde
Butcher steak OR Irish beef, salad, fries, pepper or mustard sauce
30 euro/ 39 euro