Voorgerechten – Starters – Entrées:
* Carpaccio van rund, eendenleverpastei, truffel en rozenbottel
Carpaccio de boeuf, terrine de foie de canard, églantier et truffe
Carpaccio of beef, duckliverpâté, truffle and rosehip
19 euro
* Tomaat met huisgepelde garnalen en knoflookmayonaise
Tomatoes, homepeeled shrimps and garlic mayonnaise
Tomates, crevettes et mayonnaise a l’ail
18 euro
* Gamba, taboulé, salsa verde
22 euro
* Tartaar van zalm, yoghurt vinaigrette met wasabi
Tartare de saumon , vinaigrette de yaourt au wasabi
Tartar of salmon, yogurt vinaigrette with wasabi
18 euro
Hoofdgerechten – Main courses – Plats
*’Vis van de dag’
‘Poisson du jour’
‘Fish off the day’
* Rib eye van het kalf, sausje met mosterd en rozemarijn
Rib eye of veal with mustard and rosemary
Rib eye de veau, moutarde et romarin
29 euro
*Schorsvel OF Ierse filet pur met sla en frietjes, peper-,mosterd-,rode wijn-, of champignonsaus
Onglet de boeuf OU filet pur de boeuf d’Irlande, salade, frites, sauce au poivre, moutarde, champignons ou vin rouge
Butcher steak OR Irish beef, salad, fries, mustard – pepper-mushrooms or red wine sauce
25 euro/35 euro