Voorgerechten – Starters – Entrées:
* Carpaccio van rund, eendenleverpastei, truffel en rozenbottel
Carpaccio de boeuf, terrine de foie de canard, églantier et truffe
Carpaccio of beef, duckliverpâté, truffle and rosehip
21 euro
* Kruidenflensjes met boschampignons, pancetta en tallegio
Crêpe with herbs, wild mushrooms, pancetta and tallegio
Crêpe aux herbes, champignons, pancetta et tallegio
20 euro
* Soepje van schaal- en schelpdieren
Soup with crustaeans
Soupe aux crustacés
18 euro
* St jacobsnootjes met risotto
Scallops with risotto
Coquilles saint jacques au risotto
24 euro
Hoofdgerechten – Main courses – Plats
*’Vis van de dag’
‘Poisson du jour’
‘Fish off the day’
* Filet pur van hert met winterstoemp en Marc de Bourgogne
Filet of venisson with Marc de Bourgogne
Filet de cerf au Marc de Bourgogne
38 euro
*Schorsvel OF Ierse filet pur met sla en frietjes, peper-,rode wijn-, of champignonsaus
Onglet de boeuf OU filet pur de boeuf d’Irlande, salade, frites, sauce au poivre, champignons ou vin rouge
Butcher steak OR Irish beef, salad, fries, pepper-mushrooms or red wine sauce
28 euro/ 38 euro