Voorgerechten – Starters – Entrées:
* Carpaccio van rund, eendenleverpastei, truffel en rozenbottel
Carpaccio de boeuf, terrine de foie de canard, églantier et truffe
Carpaccio of beef, duckliverpâté, truffle and rosehip
20 euro
* Scampi met tomaat en wodka
Scampi aux tomates et wodka
Scampi with tomatoes and wodka
20 euro
* Asperges met gerookte zalm en daslook
Asperges, saumon fumée et ail des ours
Asparagus with smoked salmon and wild garlic
23 euro
*Tartaar van zalm met griekse yoghurt en wasabi
Tartare de saumon, yaourt grec et wasabi
Tartare of salmon, greek yoghurt and wasabi
19 euro
Hoofdgerechten – Main courses – Plats
*’Vis van de dag’
‘Poisson du jour’
‘Fish off the day’
* Iberico varkenshaasje ‘Stroganoff’
Filet de porc Iberico ‘Stroganoff’
Fillet of porc Iberico ‘Stroganoff’
29 euro
*Schorsvel OF Ierse filet pur met sla en frietjes, peper-,rode wijn-, of champignonsaus
Onglet de boeuf OU filet pur de boeuf d’Irlande, salade, frites, sauce au poivre, champignons ou vin rouge
Butcher steak OR Irish beef, salad, fries, pepper-mushrooms or red wine sauce
28 euro/ 38 euro