Voorgerechten – Starters – Entrées:
* Carpaccio van rund, eendenleverpastei, truffel en rozenbottel
Carpaccio de boeuf, terrine de foie de canard, églantier et truffe
Carpaccio of beef, duckliverpâté, truffle and rosehip
21 euro
* Groene gazpacho, gerookte zalm en zure room
Green gazpacho, smoked salmon and sour cream
Gazpacho vert, saumon fumée et crème aigre
19 euro
* Stoofpotje van kreeft, mosselen, garnalen, lichte kerrie
Lobster, mussels and shrimps with a light curry sauce
Homard, moules et crevettes, sauce curry
25 euro
* Aubergine, Italiaanse ham, tomaat, burrata en basilicum
Eggplant, Italian ham, tomatoes, burrata and basil
Aubergine, jambon Italien, tomates, burrata et basilique
20 euro
Hoofdgerechten – Main courses – Plats
*’Vis van de dag’
‘Poisson du jour’
‘Fish off the day’
* Hoevekip met dragon
Farm chicken with tarragon
Poulet de ferme à l’estragon
29 euro
*Schorsvel OF Ierse filet pur met sla en frietjes, peper- of mosterdsaus
Onglet de boeuf OU filet pur de boeuf d’Irlande, salade, frites, sauce au poivre ou moutarde
Butcher steak OR Irish beef, salad, fries, pepper or mustard sauce
29 euro/ 38 euro