Voorgerechten – Starters – Entrées:
* Carpaccio van rund, eendenleverpastei, truffel en peer
Carpaccio de boeuf, terrine de foie de canard, poire et truffe
Carpaccio of beef, duckliverpâté, truffle and pear
19 euro


* Aardpeer met garnalen, Sint Jacobsnootjes en zuring
Topinambour aux crevettes coquilles Saint Jacques et oseille
Jerusalem artichoke with shrimps, scallops and sorrel
19 euro


* Scampi met tomaat, dragon, wodka en kerrie
Scampi aux tomates, estragon, curry et wodka
Scampi with tomatoes, tarragon, curry and wodka
18 euro

* Mosselsoepje
Soupe aux moules
Soup with mussels
13 euro

Hoofdgerechten – Main courses – Plats

*’Vis van de dag’
‘Poisson du jour’
‘Fish off the day’

* Konijn met tomaat, olijven en papardelle
Lapin aux tomates, olives et papardelle
Rabbit with tomatoes, olives and papardelle
26 euro

*Schorsvel met sla en frietjes, peper-,mosterd-,rode wijn-, of champignonsaus
Onglet de boeuf, salade, frites, sauce au poivre, moutarde, champignons ou vin rouge
Butcher steak, salad, fries, mustard – pepper-mushrooms or red wine sauce
25 euro