Voorgerechten – Starters – Entrées:
* Carpaccio van rund, eendenleverpastei, truffel en rozenbottel
Carpaccio de boeuf, terrine de foie de canard, églantier et truffe
Carpaccio of beef, duckliverpâté, truffle and rosehip
20 euro


* Huisgepelde garnalen, tomaten en knoflookmayonaise
Homepeeled shrimps, tomatoes and garlic mayonnaise
Crevettes, tomates et mayonnaise a l’ail
20 euro


* Gegrilde aubergines,Italiaanse ham, burrata en basilicum
Grilled eggplant, italianham,burrata and basil
Aubergines grillées, jambon italien, burrata et basilique
20 euro


*Schaal-en schelpdieren in kerrie enmalt whisky
Crustacés, curryet malt whisky
Crustacean, curry and malt whisky
24 euro

Hoofdgerechten – Main courses – Plats

*’Vis van de dag’
‘Poisson du jour’
‘Fish off the day’

* Rib eye van het kalf, risotto, champignons en dragon
Rib eye de veau, risotto, champignons et estragon
Rib eye of veal, risotto, mushrooms and tarragon
31 euro

*Schorsvel OF Ierse filet pur met sla en frietjes, peper-,rode wijn-, of champignonsaus
Onglet de boeuf OU filet pur de boeuf d’Irlande, salade, frites, sauce au poivre, champignons ou vin rouge
Butcher steak OR Irish beef, salad, fries, pepper-mushrooms or red wine sauce
28 euro/ 38 euro