Voorgerechten – Starters – Entrées

 

 Eendenleverpastei met chutney van peren
Duckliverpâté with chutney of pear
Terrine de foie de canard, chutney de poire
20 euro

Scampi, sambal, oestersaus, thaïse basilicum
Scampi, sambal, oyster sauce, Thai basil
Scampi, sambal, sauce d’huitres, basilic thai
19 euro

Sint-Jacobsnootjes, risotto met pancetta, pesto
Scallops, risotto with pancetta, pesto
Coquille Saint-Jacques, risotto au pancetta, pesto
20 euro

Carpaccio van rund, stilton, eendenleverpastei, citroenchutney
Carpaccio of beef, stilton, duckliverpâré, chutney of lemon
Carpaccio de boeuf, stilton, terrine de foie de canard, chutney de citron
18 euro

  Hoofdgerechten – main courses – Plats de résistance

 

Ierse filet pur met sla, frietjes, kruidenmosterd of Séchuanpeper
Irish beef, fries, salad and mustard or pepper sauce
Filet de boeuf d’Irlande, salade, sauce moutarde ou poivre, frites
30 euro

Skreihaasje op het vel, venkel tomaten en safraan
Skrei (Norwegian cod), tomatoes, fennel, safron
Skrei (cabillaud de Norvège), tomates, fenouil, safran

29 euro

Schorsvel, rode wijn, en fijne kruiden
Hanger/butcher steak, red wine sauce, fine herbs
Onglet, sauce vin rouge, fines herbes
25 euro

Kip ‘Marengo’
Chicken ‘Marengo’
Poulet ‘Marengo’
23 euro

‘Vis van de dag’
‘Fish of the day’

S middags serveren we enkel onze lunch (18 of 25 euro), of marktmenu (39,50 euro)
Entre 12h et 14h, on serve que le fix lunch à 18 euro ou 25 euro, ou le menu à 39,50 euro
Between 12h and 14h we only serve:
Fix lunch at 18 euro or 25 euro , menu at 39,50 euro