Voorgerechten – Starters – Entrées:
* Carpaccio van rund, eendenleverpastei, truffel en rozenbottel
Carpaccio de boeuf, terrine de foie de canard, églantier et truffe
Carpaccio of beef, duckliverpâté, truffle and rosehip
21 euro
* Bloedworst, aardpeer, gerookte eendenlever en citroenchutney
Black pudding, Jerusalem artichoke, smoked duckliver, chutney of lemon
Boudin noir, topinambour, foie de canard fumée, chutney de citron
20 euro
* Chowder met mosseltjes en kokkels
Chowder with mussels and cockles
Chowder aux moules et coques
20 euro
* Sint Jacobsnootjes, risotto met boschampignons en pancetta
Scallops, risotto with mushrooms and pancetta
Coquilles Saint Jacques, risotto aux champignons et pancetta
23 euro
Hoofdgerechten – Main courses – Plats
*’Vis van de dag’
‘Poisson du jour’
‘Fish of the day’
* Kip ‘Marengo’
Chicken ‘Marengo’
Poulet ‘Marengo’
29 euro
*Schorsvel OF Ierse filet pur met sla en frietjes, peper- of mosterdsaus
Onglet de boeuf OU filet pur de boeuf d’Irlande, salade, frites, sauce au poivre ou moutarde
Butcher steak OR Irish beef, salad, fries, pepper or mustard sauce
30 euro/ 38 euro