Voorgerechten – Starters – Entrées:
* Carpaccio van rund, eendenleverpastei, truffel en rozenbottel
Carpaccio de boeuf, terrine de foie de canard, églantier et truffe
Carpaccio of beef, duckliverpâté, truffle and rosehip
19 euro


* Italiaanse ham, burrata en auberginekaviaar
Jambon italien, burrata et aubergines
Italien ham, burrata and eggplant
17 euro


* Gazpacho, pancetta, croûtons
13 euro


*Stoofpotje van kreeft, garnalen en mosselen, fijne kruiden
Homard, moules, crevettes, fines herbes
Lobster, mussels, shrimps, fine herbs
23 euro

Hoofdgerechten – Main courses – Plats

*’Vis van de dag’
‘Poisson du jour’
‘Fish off the day’

* Baby kreeft met Malt Whisky en kerrie
Lobster, Malt Whisky and curry
Homard, Malt Whisky et curry
33 euro

*Schorsvel OF Ierse filet pur met sla en frietjes, peper-,mosterd-,rode wijn-, of champignonsaus
Onglet de boeuf OU filet pur de boeuf d’Irlande, salade, frites, sauce au poivre, moutarde, champignons ou vin rouge
Butcher steak OR Irish beef, salad, fries, mustard – pepper-mushrooms or red wine sauce
26 euro/36 euro