Voorgerechten – Starters – Entrées:
* Carpaccio van rund, eendenleverpastei, truffel en peer OF met Blue Stilton, sinaas en truffel
Carpaccio de boeuf, terrine de foie de canard, poire et truffe OU avec Blue Stilton, orange et truffe
Carpaccio of beef, duckliverpâté, truffle and pear OR with Blue Stilton, orange and truffle
19 euro


* Asperges, Breydel ham en fijne kruiden
Aspargues, ‘Breydel’ ham and fine herbs
Asperges, jambon Breydel, fines herbes
20 euro


* Bloemkool, huisgepelde garnalen, coulis van erwtjes
Cauliflower, shrimps and a peas coulis
Choufleur, crevettes, coulis de petits pois
18 euro

* Licht gemarineerde zalm, yoghurt vinaigrette met krab
Saumon marinée, vinaigrette de yaourt au crabe
Marinated salmon, yogurt vinaigrette with crab
18 euro

Hoofdgerechten – Main courses – Plats

*’Vis van de dag’
‘Poisson du jour’
‘Fish off the day’

* Bovendij van kip, pasta, met een jus van morieljes
Poulet , pâtes, jus de morille
Chicken, pasta and a gravy of morels
27 euro

*Schorsvel OF Ierse filet pur met sla en frietjes, peper-,mosterd-,rode wijn-, of champignonsaus
Onglet de boeuf OU filet pur de boeuf d’Irlande, salade, frites, sauce au poivre, moutarde, champignons ou vin rouge
Butcher steak OR Irish beef, salad, fries, mustard – pepper-mushrooms or red wine sauce
25 euro/35 euro