Als aperitiefhapje, of bij een glaasje wijn:
*Humus met huisgebakken brood: 8 euro
*Tzatziki met naanbrood: 11 euro

Voorgerechten – Starters – Entrées:
*Carpaccio van rund, eendenleverpastei, truffel en peer
Carpaccio de boeuf, terrine de foie de canard, poire et truffe
Carpaccio of beef, duckliverpâté, truffle and pear
18 euro


*Zeeuwse mosselen met pancetta en kruidenmayonaise
Mussels, pancetta and herbs mayonnaise
Moules, pancetta et mayonnaise aux fines herbes
15 euro


* Scampi met look en koriander
Scampi, garlic and coriander
Scampi, coriandre et ail
17 euro


* Gerookte zalm of tartaar van zalm met een yoghurt vinaigrette
Tartare de saumon ou saumon fumée, vinaigette au yaourt
Smoked salmon or tartare of salmon, yogurt vinaigrette
15 euro

Hoofdgerechten – Main courses – Plats

*’Vis van de dag’
‘Poisson du jour’
‘Fish off the day’

* Varkenshaasje “Iberico”, risotto met manchego
Filet de porc “Iberico”, risotto au manchego
Fillet of porc “Iberico”, risotto with manchego
28 euro

*Schorsvel met sla en frietjes, peper-,mosterd-,rode wijn-, of champignonsaus
Onglet de boeuf, salade, frites, sauce au poivre, moutarde, champignons ou vin rouge
Butcher steak, salad, fries, mustard – pepper-mushrooms or red wine sauce
24 euro