Voorgerechten – Starters – Entrées
Eendenleverpastei met chutney van peren
Duckliverpâté with chutney of pear
Terrine de foie de canard, chutney de poire
20 euro
Stoofpotje van eend, boschampignons, citroen chutney
pot-au-feu de canard, champignons de bois, chutney de citron
Duck, forest mushrooms, chutney of lemon
18 euro
Sint-Jacobsnootjes en mosselen in een aardperensoepje
Scallops and mussels in an Jerusalem artichoke soup
Coquille Saint-Jacques et moules dans un pottage de topinambour
20 euro
Huisgepelde garnalen, geplette aardappel met boerenkool, mousseline
Homepeeled shrimps, crushed potatoes, mousseline
Crevettes, pommes de terres écrasées, mousseline
17 euro
Hoofdgerechten – main courses – Plats de résistance
Ierse filet pur met sla, frietjes, kruidenmosterd of Séchuanpeper
Irish beef, fries, salad and mustard or pepper sauce
Filet de boeuf d’Irlande, salade, sauce moutarde ou poivre, frites
30 euro
Tarbot op het vel, sausje met truffel en Champagne
Turbot, truffle and Champagne sauce
Turbot, sauce au truffe and Champagne
32 euro
Filet pur van hert met honing, chocolade en chili OF met porto en Armagnac
Filet of venisson with honey, chocolate and chili OR with port and Armagnac
Filet de cerf aumiel, chili et chocolat OU au porto et Armagnac
34 euro
Filet van rog, risotto, pancetta, pesto van rucola
Filet of skate, risotto, pancetta, rocket pesto
Filet de raie, risotto, pancetta, pesto de roquette
27 euro
‘S middags serveren we enkel onze lunch (18 of 25 euro), of marktmenu (39,50 euro)
Entre 12h et 14h, on serve que le fix lunch à 18 euro ou 25 euro, ou le menu à 39,50 euro
Between 12h and 14h we only serve:
Fix lunch at 18 euro or 25 euro , menu at 39,50 euro