Op 24 en 25 december zijn we gesloten, maar u kan thuis genieten van onze afhaal kerstmenu
(Gelieve te bestellen voor donderdag 23/12 op het nummer 050/39 60 11)

‘Stoofpotje van kreeft, sint jacobsnootjes, garnalen, prei en gember
of
Kruidenflensje, gekonfijte eend, champignons, Taleggio en rozenbottel
*****
Vis van de dag met geplette aardappel, truffel en Champagne
of
Filet pur van hert met winterstoemp en Marc de Bourgogne
*****
Duo van chocolademousse
of
Mousse van mascarpone met limoncello

49,50 euro per persoon

***********************************************************************

Als aperitiefhapje, of bij een glaasje wijn:
*Humus met huisgebakken brood: 8 euro
*Tzatziki met naanbrood: 11 euro

Voorgerechten – Starters – Entrées:
*Carpaccio van rund, eendenleverpastei, truffel en peer
Carpaccio de boeuf, terrine de foie de canard, poire et truffe
Carpaccio of beef, duckliverpâté, truffle and pear
18 euro


*Kruidenflensjes met pancetta, paddestoelen en Tallegio
Crêpes aux herbes, pancetta, champignons et Tallegio
Herbal crepes, mushrooms, pancetta and Tallegio
16 euro


* Sint Jacobsnootjes met risotto
Scallops with risotto
Coquilles Saint-Jacques, risotto
19 euro


* Bloemkool met gerookte zalm, huisgepelde garnalen en kervel
Chou-fleur, saumon fumée, crevettes et cerfeuil
Cauliflower, smoked salmon, shrimps and chervil
16 euro

Hoofdgerechten – Main courses – Plats

*’Vis van de dag’
‘Poisson du jour’
‘Fish off the day’

* Kip ‘Marengo’
Poulet ‘Marengo’
Chicken ‘Marengo’
23 euro

*Schorsvel met sla en frietjes, peper-,mosterd-,rode wijn-, of champignonsaus
Onglet de boeuf, salade, frites, sauce au poivre, moutarde, champignons ou vin rouge
Butcher steak, salad, fries, mustard – pepper-mushrooms or red wine sauce
24 euro