Voorgerechten – Starters – Entrées:
* Carpaccio van rund, eendenleverpastei, truffel en rozenbottel
Carpaccio de boeuf, terrine de foie de canard, églantier et truffe
Carpaccio of beef, duckliverpâté, truffle and rosehip
20 euro


* Mosseltjes en scampi, pittige tomatensaus, lava’s
Moules et scampi, tomates, livèche
Mussels and scampi, tomatoes and lovage
20 euro


* Huisgepelde garnalen, bloemkool, kervel en bieslook
Crevettes, choufleur, cerfeuil et ciboulette
Home peeled shrimps, cauliflower, chives and chervil
19 euro


*Gemarineerde bovendij vankip, pindasaus, wakame
Poulet mariné, sauce cacahouète, wakame
Marinated chicken, peanut sauce, wakame
19 euro

Hoofdgerechten – Main courses – Plats

*’Vis van de dag’
‘Poisson du jour’
‘Fish off the day’

* Konijn, zwarte olijven, basilikum, papardelle
Lapin, olives, basilique, papardelle
Rabbit, black olives, basil, papardelle
29 euro

*Schorsvel OF Ierse filet pur met sla en frietjes, peper-,rode wijn-, of champignonsaus
Onglet de boeuf OU filet pur de boeuf d’Irlande, salade, frites, sauce au poivre, champignons ou vin rouge
Butcher steak OR Irish beef, salad, fries, pepper-mushrooms or red wine sauce
28 euro/ 38 euro