Voorgerechten – Starters – Entrées:
* Carpaccio van rund, eendenleverpastei, truffel en rozenbottel
Carpaccio de boeuf, terrine de foie de canard, églantier et truffe
Carpaccio of beef, duckliverpâté, truffle and rosehip
19 euro


* Vissoepje met safraan en gerookte paprika
Soupe de poisson au safran et paprika fumé
Fish soup with saffron and smoked paprika
18 euro


* Kruidenflensjes met bosschampignons, pancetta en taleggio
Crèpe d’épices, champignons de bois, pancetta et taleggio
Crèpe with herbs, forest mushrooms, pancetta and taleggio
19 euro


*Sint jacobsnootjes met risotto
Coquilles saint-jacques, risotto
Scallops with risotto
23 euro

Hoofdgerechten – Main courses – Plats

*’Vis van de dag’
‘Poisson du jour’
‘Fish off the day’

* Filet pur van hert met winterstoemp en Marc de Bourgogne
Filet de cerf, Marc de Bourgogne
Filet of venisson, Marc de Bourgogne
35 euro

*Schorsvel OF Ierse filet pur met sla en frietjes, peper-,mosterd-,rode wijn-, of champignonsaus
Onglet de boeuf OU filet pur de boeuf d’Irlande, salade, frites, sauce au poivre, moutarde, champignons ou vin rouge
Butcher steak OR Irish beef, salad, fries, mustard – pepper-mushrooms or red wine sauce
27 euro/ 37 euro