Voorgerechten – Starters – Entrées

 

 Eendenleverpastei met chutney van peren
Duckliverpâté with chutney of pear
Terrine de foie de canard, chutney de poire
20 euro

Asperges, gerookte zalm, huisgepelde garnalen, fijne kruiden
Asparagus, smoked salmon, shrimps, fine herbs
Asperges, crevettes grises, saumon fumée, fines herbes
19 euro

Asperges, hoevekip, jus van morilles
Asparagus, farm chicken, gravy of morels
Asperges, poulet de ferme, jus de morilles
19 euro

Langoustines van de chef
The chef’s Norway lobster
Langoustines du chef
24 euro

Hoofdgerechten – main courses – Plats de résistance

 

Ierse filet pur met sla, frietjes, kruidenmosterd of Séchuanpeper
Irish beef, fries, salad and mustard or pepper sauce
Filet de boeuf d’Irlande, salade, sauce moutarde ou poivre, frites
29,50 euro

Hoevekip, Italiaanse ham, mozarella, basilikum
Farm chicken, Italian ham, mozarella, basil
Poulet de ferme, jambon Italienne, mozarella, basilique

24 euro

 Rogvleugel, spitskool, zuring
Skate, pointy cabbage, sorrel
Raie, chou pointu, osseil
27 euro

Zeeduivel in de wok, oesterzwammen, look en lichte sojasaus
Stirfried monkfish, garlic, soy sauce
Lotte au wok, pleurottes, ail, sauce soja

 

 

‘S middags serveren we enkel onze lunch (15 of 22 euro), of marktmenu (37,50 euro)
Entre 12h et 14h, on serve que le fix lunch à 15 euro ou 22 euro, ou le menu à 37,50 euro
Between 12h and 14h we only serve:
Fix lunch at 15 euro or 22 euro , menu at 37,50 euro