Voorgerechten – Starters – Entrées

 

 Eendenleverpastei met chutney van peren
Duckliverpâté with chutney of pear
Terrine de foie de canard, chutney de poire
20 euro

Kalfszwezeriken, Madeira, dragon , jus van champignons
Sweetbread, Madeira, tarragon, gravy of mushrooms
Riz de veau, Madeira, estragon, jus de champignons
22 euro

Huisgepelde garnalen, geplette bloemkool, fijne kruiden
Schrimps, crushed cauliflower, fine herbs
Crevettes, choufleur écrasée, fines herbes
16 euro

Langoustines van de chef
The chef’s Norway lobster
Langoustines du chef
23 euro

Hoofdgerechten – main courses – Plats de résistance

 

Ierse filet pur met sla, frietjes, kruidenmosterd of Séchuanpeper
Irish beef, fries, salad and mustard or pepper sauce
Filet de boeuf d’Irlande, salade, sauce moutarde ou poivre, frites
29,50 euro

Hoevekip, Italiaanse ham, mozarella, basilikum
Farm chicken, Italian ham, mozarella, basil
Poulet de ferme, jambon Italienne, mozarella, basilique

23 euro

 Tarbot , truffel en Champagne
Turbot,  truffle and Champagne
Turbot, truffe et Champagne
30 euro

Skrei, zuurkool, pancetta
Skrei, sauerkraut, pancetta
Skrei, choucroutte, pancetta

28,50 euro

 

‘S middags serveren we enkel onze lunch (15 of 22 euro), of marktmenu (37,50 euro)
Entre 12h et 14h, on serve que le fix lunch à 15 euro ou 22 euro, ou le menu à 37,50 euro
Between 12h and 14h we only serve:
Fix lunch at 15 euro or 22 euro , menu at 37,50 euro