Voorgerechten – Starters – Entrées

 

 Eendenleverpastei met chutney van peren
Duckliverpâté with chutney of pear
Terrine de foie de canard, chutney de poire
20 euro

Stoofpotje met schaal-en schelpdieren, lavas
Crustacean and shells with sea parsley
Crustacé et coquillage, livèche
21 euro

Kalfszwezeriken met truffeljus
Sweetbread with a gravy of truffle
Ris de veau, jus de truffe
24 euro

Scampi, oestersaus en sambal
Scampi, oyster sauce and sambal
Scampi, sambal, sauce d’huitres

19 euro

  Hoofdgerechten – main courses – Plats de résistance

 

Ierse filet pur met sla, frietjes, kruidenmosterd of Séchuanpeper
Irish beef, fries, salad and mustard or pepper sauce
Filet de boeuf d’Irlande, salade, sauce moutarde ou poivre, frites
30 euro

Zeetongfilets, met een jus van champignons en Champagne
Filets of sole, gravy of mushrooms and Champagne
Filets de sole, jus de champignons et Champgne

35 euro

Skreihaas met vel, blanke boter met kruiden
Skrei, chrushed potatoes, beurre blanc and fine herbs
Skrei, pommes de terre écrasées, beurre blanc et fines herbes
29 euro

Varkenshaasje ‘duroc d’olives’ met boschampignons of met cider, appeltjes en salie
Filet of porc ‘duroc d’olives’ with mushrooms or with cider, apples and sage
Filet de porc ‘duroc d’olives’ et champignons des bois ou cidre, pommes et sauge
28 euro

 

 

‘S middags serveren we enkel onze lunch (15 of 22 euro), of marktmenu (37,50 euro)
Entre 12h et 14h, on serve que le fix lunch à 15 euro ou 22 euro, ou le menu à 37,50 euro
Between 12h and 14h we only serve:
Fix lunch at 15 euro or 22 euro , menu at 37,50 euro