Voorgerechten – Starters – Entrées

 

 Eendenleverpastei met chutney van peren
Duckliverpâté with chutney of pear
Terrine de foie de canard, chutney de poire
20 euro

Lamstongetjes in madeirasaus
Langue d’agneau, sauce Madeira
Lamb’s tongue in Madeira sauce

16 euro

Asperges met gerookte zalm en huisgepelde garnalen
Asperges, saumon fumée et crevettes
Asparagus, smoked salmon and shrimps

19 euro

Carpaccio van schorsvel met asperges en pesto
Carpaccio d’onglet, asperges et pesto
Carpaccio of beef (skirt, onglet), asparagus and pesto

18 euro

Gemarineerde zeeduivel met thaïse basilikum
La lotte marinée, basilique Thaïlandaise
Marinated monkfish, Thai basil

19 euro

Hoofdgerechten – main courses – Plats de résistance

 

Ierse filet pur met sla, frietjes, kruidenmosterd of Séchuanpeper
Irish beef, fries, salad and mustard or pepper sauce
Filet de boeuf d’Irlande, salade, sauce moutarde ou poivre, frites
29,50 euro

Ierse lamsfilet met look en frisse kruiden
Filet d’agneau d’ Irlande, ail et fines herbes
Irish filet of lamb, garlic and fine herbs

30 euro

 Tarbot , jus van paddestoelen en Champagne
Turbot,  gravy of mushrooms and Champagne
Turbot,  jus de champignons et Champagne
30 euro

Kabeljauwhaas, Oosterse dressing met wasabi en gember
Cabillaud, vinaigrette Oriental au wasabi et gingembre
Cod, Oriental dressing with wasabi and ginger

28,50 euro

 

‘S middags serveren we enkel onze lunch (15 of 22 euro), of marktmenu (37,50 euro)
Entre 12h et 14h, on serve que le fix lunch à 15 euro ou 22 euro, ou le menu à 37,50 euro
Between 12h and 14h we only serve:
Fix lunch at 15 euro or 22 euro , menu at 37,50 euro