Voorgerechten – Starters – Entrées

 

 Eendenleverpastei met chutney van peren
Duckliverpâté with chutney of pear
Terrine de foie de canard, chutney de poire
20 euro

Carpaccio van kalf, limoen, kruiden, mosterd
Carpaccio de veau, citron vert, herbes et moutarde
Carpaccio of veal, lime, herbs and mustard
17 euro

Huisgepelde garnalen, tomaat en knoflookmayonaise
Crevettes grises, tomates et mayonaisse a l’ail
Homepeeled shrimps, tomatoes and garlic mayonaisse
16 euro

 Zeeduivel met thaïse basilikum, oestersaus en spitskool
La lotte, basilique Thaïlandaise, chou pointu
Monkfish, Thai basil, oyster sauce, pointy cabbage
19 euro

Hoofdgerechten – main courses – Plats de résistance

 

Ierse filet pur met sla, frietjes, kruidenmosterd of Séchuanpeper
Irish beef, fries, salad and mustard or pepper sauce
Filet de boeuf d’Irlande, salade, sauce moutarde ou poivre, frites
29,50 euro

Schorsvel, rode wijn, pesto en gebakken aardappeltjes
Onglet, vin rouge, pesto et pommes de terre sautées
Butcher’s steak, red wine and pesto

23 euro

 Tarbot , jus van paddestoelen en Champagne
Turbot,  gravy of mushrooms and Champagne
Turbot,  jus de champignons et Champagne
30 euro

Kabeljauwhaas met aubergines en tomaat
Cabillaud, aubergines et tomates
Cod, eggplant and tomatoes

28,50 euro

 

‘S middags serveren we enkel onze lunch (15 of 22 euro), of marktmenu (37,50 euro)
Entre 12h et 14h, on serve que le fix lunch à 15 euro ou 22 euro, ou le menu à 37,50 euro
Between 12h and 14h we only serve:
Fix lunch at 15 euro or 22 euro , menu at 37,50 euro