Voorgerechten – Starters – Entrées

 

 Eendenleverpastei met chutney van peren
Duckliverpâté with chutney of pear
Terrine de foie de canard, chutney de poire
20 euro

Sint Jacobsnootjes, witloof en malt whisky
Scallops, chicory, malt whisky
Coquilles Saint-Jacques, chicon, malt whisky
21 euro

Hoevekipnootjes in oosterse marinade, citroenchutney
Farm chicken in an Oriental marinade, chutney of lemon
Poulet de ferme dans un marinade oriental, chutney de citron
18 euro

Mosselen, grijze garnalen, italiaanse ham, aardpeer en safraan
Mussels, shrimps, italian ham, Jerusalem artichoke and saffron
Moules, crevettes, jambon italien, topinambour, safran

19 euro

  Hoofdgerechten – main courses – Plats de résistance

 

Ierse filet pur met sla, frietjes, kruidenmosterd of Séchuanpeper
Irish beef, fries, salad and mustard or pepper sauce
Filet de boeuf d’Irlande, salade, sauce moutarde ou poivre, frites
30 euro

Zeetongfilets, geplette aardappel en truffel
Filets of sole, crushed potatoes, truffle
Filets de sole, pommes de terre écrasée, truffe

35 euro

Kabeljauwhaas, spinazie, pancetta, mascarpone, tagliatelle
Cod, spinach, pancetta, mascarpone, tagliatelle
Cabillaud, épinard, pancetta, mascarpone, tagliatelle
29 euro

Filet pur van hert, groentenpuree, boschampignons
Filet of venisson with mushrooms
Filet de cerf, champignons de bois
33 euro

 

 

‘S middags serveren we enkel onze lunch (15 of 22 euro), of marktmenu (37,50 euro)
Entre 12h et 14h, on serve que le fix lunch à 15 euro ou 22 euro, ou le menu à 37,50 euro
Between 12h and 14h we only serve:
Fix lunch at 15 euro or 22 euro , menu at 37,50 euro