Voorgerechten – Starters – Entrées

 

 Eendenleverpastei met chutney van peren
Duckliverpâté with chutney of pear
Terrine de foie de canard, chutney de poire
20 euro

Asperges, breydelham, ei, boter en fijne kruiden
Asparagus, ‘breydel’ham, egg, butter and fine herbs
Asperges, jambon, oeuf, beurre et fines herbes
20 euro

Tongschar, bloemkool, zure room en wasabi
Sole limande, choufleur, crème aigre et wasabi
Lemon sole, cauliflower, egg, butter and fine herbs
18 euro

Scampi, oestersaus en sambal
Scampi, oyster sauce and sambal
Scampi, sambal, sauce d’huitres

19 euro

  Hoofdgerechten – main courses – Plats de résistance

 

Ierse filet pur met sla, frietjes, kruidenmosterd of Séchuanpeper
Irish beef, fries, salad and mustard or pepper sauce
Filet de boeuf d’Irlande, salade, sauce moutarde ou poivre, frites
30 euro

Roodbaars, asperges, jus van morieljes, geplette aardappel
Redfish, asparagus, gravy of morels, crushed potatoes
Filet sébaste, asperges, jus de morilles, pommes de terre écrasée

26 euro

Rogvleugel, risotto met spinazie en waterkers
Skate, risotto with spinach and watercress
Raie, risotto au cresson et épinard
28 euro

Lamsfilet, aubergines, lamsjus met tomaten, yoghurt
Filet of lamb, eggplant, gravy of lamb with tomatoes, yoghurt
Filet d’agneau, jus d’agneau et tomates, aubergines, yaourt
32 euro

 

 

‘S middags serveren we enkel onze lunch (18 of 25 euro), of marktmenu (39,50 euro)
Entre 12h et 14h, on serve que le fix lunch à 18 euro ou 25 euro, ou le menu à 39,50 euro
Between 12h and 14h we only serve:
Fix lunch at 18 euro or 25 euro , menu at 39,50 euro